دیدار ریاست دانشگاه با استادان ایرانی مقیم کشورهای خارجی

به گزارش روابط عمومی، دکتر سبحان اللهی رئیس دانشگاه، عصر روز یکشنبه ۲۵ تیرماه با استادان کشورهای آلمان، انگلیس، استرالیا و ژاپن در خصوص توسعه‌ی همکاری‌های علمی پژوهشی دیدار و گفتگو کرد.

ابتدا دکتر سبحان‌اللهی به معرفی اجمالی دانشگاه پرداخت و گفت در بخش امور بين‌الملل، انتخاب دانشگاه خوارزمی به عنوان هماهنگ‌كننده‌ی فعاليت‌های علمی كشور اتريش، راه‌اندازی مركز مطالعات اروپا از جمله فعاليت‌های قابل ملاحظه‌ی اين بخش است.

ایشان افزود در بخش سلولهای بنيادی، دانشكده‌ی علوم زيستي از نظر هيأت علمي و رشته ها داراي توانمندی خوبی است و اخيراً تفاهم‌نامه‌ای بين وزيرعلوم، تحقيقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری رياست جمهوری امضا؛ و تاسیس شهر سلول‌های بنيادی در سايت كرج دانشگاه تصویب شده كه در حال گرفتن مجوزهاي لازم از وزارت علوم هستيم.

امضاي قرارداد راه اندازي مركز شتاب‌دهندۀ تخصصي مهندسي بافت با يك شركت خصوصي كه مرحله‌ی نهايي آن در دفتر حقوقي دانشگاه در حال انجام است.

در پايان دكتر سبحان اللهي با استقبال از سرمايه‌گذاري ايرانيان خارج كشور، آمادگی دانشگاه را برای همكاری با آنان اعلام نمود.

دکتر کریم نیرنیا رئیس آکادمی بین‌المللی سلولهای بنیادی آلمان با اشاره به همکاری ۳۰ موسسه‌ی تحقیقاتی از کشورهای آمریکا، اروپا، هند و .. با  این آکادمی، گفت: این موسسه با هدف انجام تحقیقات و آموزش در سطح بین‌المللی تاسیس شده و استفاده از امکانات و موقعیت‌های یک کشور براساس نیاز کشور دیگر در زمینه‌های مختلف ضروری است. مثلاً در کشورهای اروپایی و امریکایی، هزینه‌ی انجام آزمایش بر روی حیوانات بسیار سنگین است و انجام این آزمایش‌ها در کشورهای دیگر آسیایی هزینه‌ی کمتری دارد. استفاده از بودجه‌ی پروژه‌های راکد در کشورهای دیگر، جستجوی سرویس های بین‌المللی در هر کشور، به جهت اجرای پروژه های بین.المللی است.

در این جلسه، دکتر محمد نبیونی رئیس شهر سلولی نیز با ارائه‌ی گزارش مبسوطی از رشته‌ها و توانمندی اعضای هیات علمی گروه زیست‌شناسی و دانشکده‌ی علوم زیستی دانشگاه، آمادگی همکاری دانشگاه را در سطوح مختلف از قبیل برگزاری کارگاه‌ها، دوره‌های مشترک با استادان ایرانی که در دانشگاه‌های کشورهای دیگر مشغول به فعالیت علمی هستند و همچنین آمادگی شهر سلولی دانشگاه را برای همکاری با اعضای هیات علمی ایرانی مقیم خارج اعلام نمود.

دکتر غلامرضا کریمی مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی، گزارشی در خصوص بین المللی شدن دانشگاه و همکاری دانشگاه با دانشگاه‌های آلمان ارائه نمود و آمادگی دانشگاه را برای استفاده از توان علمی استادان مقیم خارج به صورت فعالیت علمی چندماهه اعلام نمود.

در پایان استادان ایرانی مقیم خارج،  گزارشی در خصوص فعالیت‌های علمی خود در دانشگاه‌های خارجی به هیأت  ایرانی ارائه نمودند.